Prodyšný obal BigBreathe

Prodyšný obal BigBreathe – praktické a lehké pouzdro pro váš dechový trenažér Prodyšný obal BigBreathe je ideálním doplňkem pro každého, kdo chce mít svůj dechový trenažér BigBreathe Double Action V…

Celý popis produktu
49 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Prodyšný obal BigBreathe – praktické a lehké pouzdro pro váš dechový trenažér

Prodyšný obal BigBreathe je ideálním doplňkem pro každého, kdo chce mít svůj dechový trenažér BigBreathe Double Action V-PEP/IMT nebo BigBreathe S-IMT vždy po ruce a v bezpečí. Tento lehký a odolný obal z prodyšné síťoviny je navržen tak, aby zajistil pohodlné skladování a snadný přístup k vašemu trenažéru i jeho příslušenství.

Klíčové vlastnosti prodyšného obalu BigBreathe:

  • Prodyšný materiál: Síťovaný design umožňuje volnou cirkulaci vzduchu, což pomáhá udržet váš trenažér suchý a hygienický.
  • Lehkost a kompaktnost: Obal je lehký a skladný, takže se snadno vejde do tašky nebo batohu, což je ideální pro použití na cestách.
  • Snadný přístup: Praktické stahovací šňůrky umožňují rychlé a jednoduché uzavření a otevření obalu, takže svůj trenažér máte vždy snadno přístupný.
  • Univerzální použití: Vhodný nejen pro skladování dechového trenažéru, ale také pro uložení dalších malých cvičebních pomůcek a příslušenství.

Proč si pořídit prodyšný obal BigBreathe?

Prodyšný obal BigBreathe je ideálním řešením pro všechny, kdo chtějí mít svůj dechový trenažér chráněný, přenosný a snadno dostupný. Díky prodyšnému materiálu je tento obal vhodný pro každodenní použití i na cestách, kde zajišťuje ochranu a pohodlný přístup k vašemu trenažéru a příslušenství.

Udržujte svůj dechový trenažér BigBreathe bezpečně uložený a vždy připravený k použití s prodyšným obalem BigBreathe!

Barva: Černá.

Rozměry: 11,5 x 19 cm