Náhradní náustek BigBreathe

Náhradní náustek BigBreathe – důležitá součást pro váš dechový trenažér. Náhradní náustek BigBreathe je speciálně navržen pro použití s dechovým trenažérem BigBreathe Double Action V-PEP/IMT. Tento…

Celý popis produktu
69 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Náhradní náustek BigBreathe – důležitá součást pro váš dechový trenažér.

Náhradní náustek BigBreathe je speciálně navržen pro použití s dechovým trenažérem BigBreathe Double Action V-PEP/IMT. Tento náustek je vyroben z kvalitního a bezpečného materiálu, který zajišťuje pohodlí při cvičení a dlouhou životnost. Je ideální pro každého, kdo používá trenažér pravidelně a potřebuje mít vždy k dispozici čistý a hygienický náustek.

Pro další informace o dechovém trenažéru BigBreathe, včetně spousty užitečných tipů a instruktážního videa, navštivte odkaz: https://www.svetfyzioterapie.cz/sfshop/bigbreathe-v-pep-imt-701733

Použití náhradního náustku BigBreathe:

Náustek je klíčovou součástí trenažéru BigBreathe, který slouží k efektivnímu odstranění hlenu z dýchacích cest a posilování dýchacích svalů. Je nezbytný pro správné fungování trenažéru, protože umožňuje uživateli provádět výdechové a nádechové cvičení s odporem, čímž se zlepšuje kapacita plic a celková výkonnost dýchacího systému.

Klíčové vlastnosti náustku BigBreathe:

  • Kompatibilní s dechovým trenažérem BigBreathe Double Action V-PEP/IMT: Náhradní náustek je určený speciálně pro tento typ trenažéru, což zaručuje jeho správné použití a optimální výsledky.
  • Bezpečný a hygienický materiál: Vyrobeno z odolného plastu (PP - polypropylen), který je bezpečný pro opakované použití a snadno se čistí.
  • Pohodlí při používání: Ergonomický tvar náustku zajišťuje komfort při cvičení a správné utěsnění pro dosažení maximální efektivity tréninku.

Proč si pořídit náhradní náustek BigBreathe?

Náhradní náustek je nezbytný pro všechny, kdo pravidelně používají dechový trenažér BigBreathe a chtějí si udržet hygienu a komfort při cvičení. Je vhodný pro pacienty s respiračními onemocněními, sportovce a každého, kdo pracuje na zlepšení své dechové výkonnosti.

Upozornění: Udržujte náustek čistý a suchý. Pravidelně jej vyměňujte v případě opotřebení nebo po delším používání, aby byla zachována jeho hygienická funkčnost.

Materiál: PP - polypropylen.