Popruh BigBreathe

Popruh BigBreathe – praktický doplněk pro snadné používání vašeho dechového trenažéru Popruh BigBreathe je navržen jako pohodlný a užitečný doplněk pro všechny uživatele dechových trenažérů…

Celý popis produktu
49 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Popruh BigBreathe – praktický doplněk pro snadné používání vašeho dechového trenažéru

Popruh BigBreathe je navržen jako pohodlný a užitečný doplněk pro všechny uživatele dechových trenažérů BigBreathe Double Action V-PEP/IMT a BigBreathe S-IMT. Tento nastavitelný popruh umožňuje pevné a bezpečné uchycení trenažéru během používání, což zajišťuje maximální komfort a volnost pohybu.

Klíčové vlastnosti popruhu BigBreathe:

  • Pohodlné a bezpečné uchycení: Popruh je navržen tak, aby držel trenažér pevně na místě během cvičení, což umožňuje uživatelům soustředit se na své dechové techniky bez potřeby držení přístroje rukama.
  • Nastavitelná délka: Díky nastavitelné délce je popruh vhodný pro různé typy postav a preferencí uživatelů. Snadno se přizpůsobí a poskytuje potřebné pohodlí při každém použití.
  • Odolný materiál: Vyroben z kvalitního a odolného materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost a stálost i při častém používání.
  • Snadné použití: Popruh se snadno připevňuje k trenažéru a lze jej rychle sundat nebo nasadit, což usnadňuje manipulaci s přístrojem během cvičení.

Proč si pořídit popruh BigBreathe?

Popruh BigBreathe je ideálním řešením pro každého, kdo chce zlepšit své zážitky při cvičení s dechovým trenažérem. Umožňuje volnost pohybu a lepší stabilitu přístroje, což zvyšuje efektivitu dechových cvičení a poskytuje větší pohodlí. Popruh je vhodný pro sportovce, pacienty v rehabilitaci, seniory i každého, kdo se snaží posílit své dechové svaly a zlepšit kapacitu plic.

Objednejte si popruh BigBreathe ještě dnes a posuňte své dechové cvičení na vyšší úroveň!

Barva: Černá.