Dvojitý masážní anticelulitidový váleček s rukojetí Akito

Novinka

Dvojitý masážní anticelulitidový váleček s rukojetí Akito je inovativní nástroj určený pro samostatnou masáž a maderoterapii, kterou lze provádět v pohodlí domova. Váleček je vyroben z přírodního…

Celý popis produktu
190 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Dvojitý masážní anticelulitidový váleček s rukojetí Akito je inovativní nástroj určený pro samostatnou masáž a maderoterapii, kterou lze provádět v pohodlí domova. Váleček je vyroben z přírodního dřeva, které zajišťuje vysokou trvanlivost a odolnost, estetický vzhled a zároveň komfort při používání. Jeho ergonomická konstrukce umožňuje masáž větších i symetrických částí těla, jako jsou záda, lýtka, stehna nebo ramena. Masážní válečky se skvěle přizpůsobují tvaru těla a navíc mohou pracovat po obou stranách např. páteře. Produkt byl vyroben v Polsku s dodržením vysokých standardů kvality.
 

 

Jaké efekty přináší masáž anticelulitidovým válečkem?

Zlepšení prokrvení: Masáž přístrojem pomáhá stimulovat prokrvení krve a lymfy, což umožňuje zbavit se toxinů z těla a zefektivnit metabolické procesy.

Uvolnění napjatých svalů: Masáže pomáhají uvolnit napjaté svaly a také se zrelaxovat a odpočinout si. Tímto způsobem se postaráme o komplexní regeneraci a zmírnění únavy.

Redukce celulitidy: Masáž dřevěným válečkem se používá v maderoterapii. Pomáhá zpevnit a zvýšit elasticitu pleti – čímž zlepšuje její vzhled a zároveň snižuje viditelnost celulitidy.

Zpevnění kožní tkáně: Masáž stimuluje produkci kolagenu, což posiluje kožní tkáň a může snížit viditelnost celulitidy.

Relaxační účinky: Masáž válečkem může také přispět k omezení stresu. Pravidelné sezení pomáhají snižovat úroveň stresu, což vede ke zlepšení celkového pocitu pohody. Tímto způsobem se postaráme nejen o své tělo, ale také o mysl.

Co odlišuje dřevěný masážní přístroj na tělo?

Přirozený materiál: Dřevo je ekologický materiál, který je šetrný k pokožce, snadno se čistí a je mimořádně odolný.

Ergonomický design: Masážní přístroj byl navržen s ohledem na komfort uživatele. Dvojitý masážní váleček je vytvořen tak, aby se ideálně přizpůsobil pro masáž symetrických částí těla. Pohodlná rukojeť umožňuje snadnou manipulaci a pevný úchop během masáže.

Česká výroba: Produkt je ideální pro ty, kteří si cení české výroby a dodržování vysokých standardů kvality.

Univerzálnost: Dřevěný masážní váleček slouží nejen k anticelulitidnímu masáži, ale také k regeneračnímu, relaxačnímu a zmírňujícímu bolesti.

Samostatné používání: Na rozdíl od některých typů masáží, které vyžadují návštěvu specialisty, lze tento masážní přístroj používat bez opuštění domova – šetříte čas a peníze.

 

Jak sa starať o drevený masážny prístroj?

Udržiavanie dreveného rollera v čistote je mimoriadne jednoduché. Po skončení masáže je potrebné ho vyčistiť pomocou handričky, ktorá je jemne navlhčená vodou, do ktorej sa pridalo trochu jemného čistiaceho prostriedku. Následne by sa masážny prístroj mal dôkladne osušiť.

Upozornenie! Kľúčové je, aby ste masážny prístroj nenamáčali do vody ani ho nepokladali, pretože drevo je materiál citlivý na poškodenie v kontakte s nadbytkom vody. Pravidelné čistenie produktu po každej masáži zabezpečuje jeho vysokú hygienu, čo prispieva k dlhej životnosti a efektivite masáže.

 

Parametre:

  • Celková dĺžka: 16,5 cm
  • Dĺžka jednej masážnej valčeky: 5 cm
  • Dĺžka dvojitej masážnej valčeky: 10,5 cm
  • Priemer masážnej valčeky: 4,5 cm