ALPA HERBAL Arthrosan mast 30 g

Novinka

Nositeli účinku masti ARTHROSAN jsou mentol, kafr a bylinné silice (kosodřevina, rozmarýn, levandule, eukalyptus, hřebíček, máta peprná a skořice) v masťovém základu se včelím voskem. Optimální…

Celý popis produktu
80 Kč s DPH
Není skladem

Popis produktu

Nositeli účinku masti ARTHROSAN jsou mentol, kafr a bylinné silice (kosodřevina, rozmarýn, levandule, eukalyptus, hřebíček, máta peprná a skořice) v masťovém základu se včelím voskem. Optimální složení masti z vysokojakostních surovin poskytuje úlevu při akutních a chronických revmatických bolestech, bolestech a zánětech svalů, šlach a kloubů, bederním ústřelu, ischiasu a bolestech páteře. Mast ARTHROSAN působí také velmi příznivě při bolestech hlavy, rýmě a onemocněních horních cest dýchacích (rýma, nachlazení, záněty vedlejších nosních dutin). V těchto případech je možné mast použít k inhalacím.

 

Doporučení: U citlivých jedinců se může vyskytnout alergická reakce na některou z aktivních látek přípravku. Před aplikací doporučujeme prověřit vlastní snášenlivost přípravku na malé části pokožky na předloktí.

 

Obsah balení: 30 g.