Pevné pouzdro BigBreathe

Pevné pouzdro BigBreathe – ochrana a pohodlí pro váš dechový trenažér Pevné pouzdro BigBreathe je navrženo speciálně pro ochranu a bezpečné uložení vašeho dechového trenažéru BigBreathe Double Action…

Celý popis produktu
99 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Pevné pouzdro BigBreathe – ochrana a pohodlí pro váš dechový trenažér

Pevné pouzdro BigBreathe je navrženo speciálně pro ochranu a bezpečné uložení vašeho dechového trenažéru BigBreathe Double Action V-PEP/IMT nebo BigBreathe S-IMT. Toto pouzdro je ideálním doplňkem pro každého, kdo používá dechový trenažér pravidelně a chce jej udržet v perfektním stavu, ať už doma, na cestách nebo v posilovně.

Klíčové vlastnosti pevného pouzdra BigBreathe:

  • Ochrana a bezpečí: Pevné pouzdro je vyrobeno z kvalitního materiálu, který poskytuje spolehlivou ochranu proti nárazům, poškrábání a dalším poškozením, což zajišťuje dlouhou životnost vašeho trenažéru.
  • Praktický design: Kompaktní a lehké provedení umožňuje snadné přenášení a skladování, ať už doma nebo na cestách.
  • Organizace: Pouzdro obsahuje oddělené přihrádky a elastické pásky pro bezpečné uložení trenažéru a jeho příslušenství, jako jsou náhradní náustky nebo vibrační kuličky.
  • Snadné použití: Rychlé a pohodlné zapínání na zip umožňuje snadný přístup k vašemu vybavení, kdykoliv jej potřebujete.

Proč si pořídit pevné pouzdro BigBreathe?

Pevné pouzdro BigBreathe je ideálním řešením pro všechny, kdo chtějí udržet svůj dechový trenažér v bezpečí a v čistotě. Díky odolnému materiálu a praktickému designu je tento produkt vhodný pro každodenní použití i na cestách. Chrání váš trenažér před poškozením a zároveň zajišťuje snadný přístup k němu a jeho příslušenství.

Udržujte svůj dechový trenažér BigBreathe v bezpečí a vždy připravený k použití s pevným pouzdrem BigBreathe!

Velikost: 11,5 x 9 cm
Barva: Černá.