Hřejivá mást Line Sport 250 ml

Novinka

Chladivá koňská mast Line Sport   Chladivá koňská mast Line Sport je vynikající volbou pro sportovce a osoby trpící nepohodlím svalů. Má zklidňující, hřejivé a osvěžující účinky. Gel na masáž…

Celý popis produktu
270 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Chladivá koňská mast Line Sport
 

Chladivá koňská mast Line Sport je vynikající volbou pro sportovce a osoby trpící nepohodlím svalů. Má zklidňující, hřejivé a osvěžující účinky. Gel na masáž pečuje, zvlhčuje a zpevňuje pokožku, a také ji posiluje a regeneruje. Chladivá koňská mast Line Sport je doporučována zejména před fyzickou aktivitou.

Na co se používá hřejivá koňská mast?

Hřejivá mast Line Sport se používá hlavně k zmírnění bolesti svalů. Sáhnou po ní mimo jiné sportovci, kteří si stěžují na nepohodlí v určité části těla, a také maséři a osoby hledající vysoce kvalitní hřejivé kosmetické přípravky. Chladivá koňská mast zajišťuje účinnou regeneraci.

Kontraindikace pro použití:

Není vhodné používat chladivou koňskou mast, pokud je místem bolesti odřenina nebo čerstvá rána. Dále by se neměla aplikovat na otoky a řezné rány, ani na sliznice a okolí očí. Po každém použití hřejivé masti je nutné si důkladně umýt ruce.

Parametry:

  • Výrobce: Line Sport
  • Objem: 250 ml
  • Aktivní složky: extrakt z chilli, glycerin, éterický olej z eukalyptu, kafr